összefogás

2019.09.10. 09:00

Nem csak koncerteztek, jótékonykodtak is a Strandon

Óriási sikerrel zárult a Strand Fesztivál jótékonysági akciója.

Koszorus R.

A szervező VOLT Produkció arra kérte a Strand Fesztivál fellépőit, hogy dedikáljanak egy-egy kartonpapír aranyhalfigurát. S a szervezők minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják tíz-tízezer forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül.

A jótékonysági akció minden várakozást felülmúlt, hiszen egymillió 400 ezer forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni. Az összeget pénteken vette át a Segélyszervezet kommunikációs igazgatója. – Ez az adomány a tanévkezdés napjaiban a lehető legjobbkor érkezett – mondta Gáncs Kristóf. – Az anyagi támogatáson túl különösen értékessé teszi ezt az akciót, hogy ilyen nagy számban álltak mellé sztárok. Ezzel példát mutatva a rajongóknak: hogy ha mindenki csak egy kicsit hozzá tesz a nagy egészhez, akkor együtt csodákra vagyunk képesek.

– Az akcióban felkért hazai- és világsztárok azonnal kivétel nélkül igent mondtak a felkérésünkre – árulta el Lobenwein Norbert, a VOLT Produkció vezetője. – Így száznál is több dedikált aranyhal gyűlt össze. Ráadásul a művészek között akadtak olyanok is, akik több tíz-, vagy akár százezer forintos felajánlást tettek.

A Strand jótékonysági akciójában a teljes hazai, zenei élvonal mellett olyan sztárok vettek részt, mint Anne-Marie, John Newman, Jason Derulo, a Jonas Blue, Steve Aoki és a Dimitri Vegas & Like Mike páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában