folytatódik a játék!

2019.11.09. 15:38

Íme 2019 nyertes gyermekmosolyai!

Nagy sikerrel zárult a 2019-es Gyermekmosoly fotópályázatunk.A közel 600 képre majdnem 44 ezer szavazat érkezett.

Sonline

Lezárult a Sonline.hu Gyermekmosoly 2019 fotópályázata. 0-3 éves kategóriában 1729 szavazattal a 2 éves kaposújlaki Koszednár Panna gyűjtötte a legtöbb voksot. Második helyen végzett 1212 szavazattal a 17 hónapos Németh Emília Ladról. Harmadik pedig az egy éves kapolyi Ponicsán Krisztián lett 1171 vokssal.

Koszednár Panna, Németh Emília, Ponicsán Krisztián

A 4-7 évesek között első helyen végzett a 6 éves Békei Enikő Hetesről, akire 1594 szavazat érkezett. A második helynek a szintén 6 éves barcsi Soós Lili és szülei örülhetnek, akik 1482 voksot gyűjtöttek össze a verseny pénteki zárásáig. A harmadik Oláh-Besztercei Molli lett. Az 5 éves barcsi kislány mosolya 1276 szavazatot ért.

Békei Enikő, Soós Lili, Oláh-Besztercei Molli

A játék még nem ért véget

Most jön a fő megmérettetés, hiszen az online szavazások eredménye szerinti, kategóriánként legjobb 30 gyermek képe hétfőtől hármasával megjelenik a napilapunkban, a Somogyi Hírlapban egy szavazószelvényen. Innentől a szavazás itt folyatódik. Kategóriánként az első 3 helyezett gyermek értékes Libri gyermek könyvcsomagot fog nyerni.

Szavazzon Ön is a gyerkőcökre minden nap!

Fontos!

Az online és a jelenleg futó print versenyünk győztesei is egy időpontban kapják meg az ajándékokat, mely várhatóan a december 4-én záródó printes verseny után pár nappal lesz egy átadó keretén belül szerkesztőségünkben. A pontos időpont kapcsán kollégáink keresni fogják az érintetteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában