fotók és videó

2019.11.22. 16:20

Nárciszért varázsoltak a jótékonysági bűvészesten

Csaknem megtelt a Szivárvány Kultúrpalota csütörtök este, ahol az érdeklődök egy jótékonysági bűvészshow-n lehettek szemtanúi a szellemes és varázslatos trükköknek.

Sonline

Az est teljes bevételét a 13 éves nagybajomi kislánynak, Nárcisznak ajánlották fel, aki SMA kettes típusú izomsorvadásban szenved. A színes műsor ötletgazdájától, Szentgyörgyi-Tili Edinától megtudtuk, hogy idén Nárcisz kezelésére gyűjtenek, melynek segítségével karban lehet tartani az állapotát.

 

– Korábban Budapesten is szerveztünk egy hasonló bűvészelőadást, akkor autóra gyűjtöttünk a családnak, és sikerült is – mondta Edina, aki maga is négy éve bűvészkedik. – A kórházban ismertem meg Nárciszt, ott szoktam fellépni, azóta figyelemmel kísérem a sorsát, mert nagyon szeretem, hogy mindig mosolyog és hisz a csodákban – folytatta a kaposvári bűvésznő.

Az est során a közönség együtt nevethetett és ámulhatott a retro bűvésztrükkökön, a mentalista előadáson, de még hasbeszélő is színpadra lépett a Szivárványban. Nárcisz és gyerektársai nagy mosollyal az arcukon nézték végig a varázslatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában