globális kapcsolatok

2019.11.13. 20:00

Tudatosan építik kapcsolataikat, üzleti lehetőségeket keres a BNI csoport

Fennállásának harmadik évfordulóját ünnepelte a kaposvári Business Network International (BNI) csoport. Az alapító tagok, akik már három éve fontosnak tartják, hogy rendszeresen megújítsák tagságukat, egy erre emlékeztető szalagot kaptak. Az ünnepi alkalomról nem maradhatott el a születésnapi torta elfogyasztása sem.

Koszorus R.

A csoport 2016-ban alakult a somogyi megyeszékhelyen, s jelenleg harminchét vállalkozóból, illetve vállalatvezetőből ál. – Heti rendszerességgel találkozunk és tudatosan építjük kapcsolatainkat, üzleti lehetőségeket keresünk – mondta el lapunk kérdésére Szabó Zoltán, a csoport kommunikációs koordinátora. – Tesszük ezt úgy, hogy egymás kapcsolati rendszerét, tőkéjét használjuk és egymásnak jutalékmentesen próbálunk segíteni azért, hogy mindannyiunk üzleti eredménye magasabb legyen.

Mint elmondta, ez az elmúlt évben olyannyira jól sikerült, hogy a BNI csoport tagjai 750 millió forintot generáltak az egymás segítségével épített kapcsolatoknak köszönhetően.

– Azok a vállalkozók, akik itt vannak a csoportban, sikeresebbek az üzleti életben, mint aki nincs itt köztünk – sommázta a BNI csoport lényegét Szabó Zoltán. – Aki ad, az nyer – ez a csoport filozófiája. Ráadásul a BNI egy világméretű rendszer, tehát aki belép, nemzetközi kapcsolatokat is építhet a jövőben. Nem ritka, hogy a BNI-s vállalkozó a külföldi nyaralásán az ott működő csoport megkeresése után távoli országokban tesz szert partnerekre pihenése idején.

Világra szóló üzleti kapcsolatokat és kipróbált stratégiát kínálnak

A Business Networking International az Egyesült Államokból indult 1986-ban, s mostanra már globálisan működik. Bevált üzleti stratégiát kínál több, mint 250 ezer cégvezetőnek. A BNI-tagok bizalmi alapon segítik egymást, jutalék nélkül. Előkészített üzleti ajánlások alapján bővítik kapcsolati hálójukat, a tagság hozzáférést jelent vezetői képzésekhez is. A régióban négy csoport működik, kettő Pécsett, egy Szekszárdon és egy Kaposváron, s ez várhatóan bővül majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában