továbbtanulás

2019.12.20. 15:40

Bárki jelentkezhet az év elején induló felkészítő tanfolyamokra

A Kaposvári Tankerületi Központ segítségével készülhetnek az emelt szintű érettségire azok, akik 2019 előtt maturáltak és felsőfokú tanulmányokat terveznek.

Koszorus R.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkársága, a Klebelsberg Központ és a Magyar Rektori Konferencia közös programot indít, Irány az Egyetem 2020 néven. A program keretében a jelentkezők segítséget kapnak az emelt szintű érettségire történő felkészüléshez. Bárki jelentkezhet a felkészítő tanfolyamra, aki december 31. előtt szerzett érettségit és a 2020-as tavaszi érettségin szeretne emelt szinten vizsgázni.

Az ingyenes tanfolyamokat Somogyban Kaposváron, a Táncsics Mihály Gimnáziumban, Barcson, a Széchenyi Ferenc Gimnáziumban és Siófokon, a Perczel Mór Gimnáziumban szervezik meg. Már január harmadik hetében elindul a magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, angol, német, fizika, biológia, kémia, földrajz tantárgyakra való felkészítés. Előzetesen jelentkezni írásban, a név és a választott tantárgy, valamint a település megadásával lehet január 9-g.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában