Támogatott tartalom

2019.12.01. 07:00

Együtt a somogyiakért

A megkezdett munka folytatása és a somogyi identitás erősítése kerül alelnöki tevékenységem középpontjába a következő években – jelentette ki Huszti Gábor megválasztását követően.

Támogatott tartalom

Fotó: Kraft Robert

Három éve, amikor először a megyei közgyűlés alelnökének választottak, azt mondtam bemutatkozásom alkalmával: „Kellő erőt és ambíciót érzek ahhoz, hogy részese legyek a megkezdett területfejlesztési folyamatok végigvitelének, a somogyi polgárok képviseletének.” Úgy gondolom, ennek megfeleltem eddig, s talán ezt bizonyítja az is, hogy újra alelnökként dolgozhatok a somogyi polgárokért.

Sokfajta kötelező feladatot elláttam az elmúlt években. Részese voltam a területfejlesztési folyamatoknak, a foglalkoztatási paktumnak, a klímastratégia kidolgozásának és felzárkózási pályázatunk végrehajtásának. Emellett több olyan munkában is részt vehettem, ami nem kötődik szorosan az önkormányzatisághoz. Nem változik jelentősen feladatköröm, és továbbra is azt az irányt képviselem, amit az előző ciklusban megszokhattak tőlem, akik ismernek. Meggyőződésem, hogy nem a politikai rivalizálás viszi előrébb Somogyországot, hanem az a fajta munka, ami valóban az itt élők érdekeit szolgálja. Lehet eltérő a világnézetünk, gondolkodhatunk másként dolgokról, de van, amiben egyet kell értenünk. Ez pedig az, hogy azért szavaztak ránk a somogyi polgárok, hogy őket képviseljük – mondta a megyei közgyűlés alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában