továbbfejlesztés

2019.12.20. 11:30

Új közösségi célokat szeretnének elérni Nagyatádon

A Prológ Alapítvány 2015 óta támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek Nagyatád város közösségi, természeti, történeti, építészeti értékeinek megőrzését, közzétételét és továbbfejlesztését, valamint új közösségi célok megvalósulását szolgálják.

Györke József

Fotó: Picasa

Idén „Ez a szép vidék mindenkié” címmel mutatták be a korábbi nagyatádi eseményeket és embereket az alapítványi esten. – Ezek a kezdeményezések a mindennapi élet szinte valamennyi színteréről jöhetnek – mondta Ormai István polgármester –, legyen az sport, kulturális, tudományos kezdeményezés.

Miközben a virtuális mozivásznon peregtek a képek, a város és intézményei eseményeit idézték fel, egy másik blokkban a városért tenni akarókat, korábbi városvezetőket, a városrészek építőit, munkahelyi vezetőit mutatták be.

Az alapítvány kuratóriuma idén is odaítélte a Pro Communitatis Nagyatád díjat: Fillér Józsefné a Nagyatádi Kertbarátok közösségi életében végzett tevékenységéért és Perger Péterné, a nagyatádi kisgyerekek nevelésében végzett elhivatott és eredményes munkájáért kapta az elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában