Támogatott tartalom

2020.01.17. 17:36

A sörsátor sokoldalú használata télen

Ismerje meg az összecsukható sátrak különféle felhasználási lehetőségeit és válassza ki a megfelelőt.

Támogatott tartalom

Sörsátor – mobil tetőfedés

A rövid felállítási idő, a gyors szállítás és az alacsony súly minden árusító vagy kiállító számára nagy bónusz. Ideális megoldás a mobil tetőfedéshez, különösen akkor, ha a sátrat gyakran és mindig más helyen szeretné használni. A sátrak alkalmasak kiállításokon vagy karácsonyi vásárokon az áru bemutatására és árusítására.

Különösen télen alkalmas az alumínium sátrak felhasználása. Az alumínium nem rozsdásodik, és nem folyásolja be a nedves és hideg levegő sem. Az oldalfalak és a tetőponyvák kiváló minőségű poliészterből készülnek, PVC bevonattal, fagyállóak, vízhatlanok és rendkívül ellenállnak a hőmérsékleti ingadozásoknak. Megtartják az állandó és intenzív színeket még télen is, optimális védelmet nyújtanak kedvezőtlen időjárás esetén.

Különböző modell kapható nyolc méretben. Az összecsukható sátrak különféle célokra használhatók: kerti bútorok tetőfedése, áruk védelme vagy karácsonyfák ideiglenes tárolóhelye.

Téli időszakban az exkluzív és prémium alumínium sátrakat használatát ajánljuk. A konstrukció eloxált alumíniumból készül. A hatszögletű profilok biztosítják a sátor tökéletes stabilitását. Minél vastagabb a belső profilnak a fala, annál stabilabb a sátor. A hatszögletű profilú sátorláb sokkal nagyobb stabilitást biztosít, mint a négyzet alakúak.

Ezek az sátormodellek extrém használatra alkalmasak akár 70 km/ó szélsebességig.

Sörsátor

Összecsukható sörsátor gasztronómiai célokra

A sörsátor a téli hónapokban fűthető, és például kültéri étkezéshez is használják. Ideális tetőfedést kínálnak karácsonyi vásáron vagy szilveszteri estéken.

A sátrak sokoldalúságát és egyszerű felállítását biztosan értékelni fogja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában