vendégszeretet

2020.01.13. 13:00

Népszerű a Három királyok túra: többen is regisztráltak volna, ha erre marad lehetőség

Jóval többen jöttek el a hétvégén a Három királyok túrára, mint amennyire számítottak, hétfőn összesítették az eredményeket a szervezők.

K.G.

Szombaton 1560-an vágtak neki a távnak, és még többen is regisztráltak volna, ha erre marad lehetőség. A kaposfüredi részönkormányzat látta el a túrázókat: 250 liter bort vettek forralni, 70 kiló kenyeret és 100 liter teát szolgáltak fel. Erre az idei évben 300 ezer forintot fordítottak – mondta Nagy Attila, a kaposfüredi részönkormányzat vezetője a szervezők nevében.

A kaposvári épviselő köszönetet mondott a honvédségnek a támogatásáért, az idén ők készítették el az ennivalót a túrázóknak. A szervezésben részt vett Jágerné Katona Zsuzsanna, a Szeretem Kaposvárt mozgalom nevében, 14 évvel ezelőtt ő volt a túra ötletgazdája. A program növekvő népszerűségét az egyszerűsége, a füredi táj szépsége és a helyi szőlősgazdák vendégszeretete adja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában