pihentető lakhatás

2020.01.23. 09:14

Tíz szálláshellyel működik együtt idén a Virágfürdő

Tíz százalék kedvezményt kaptak a somogyi szálláshelyek vendégei a kaposvári Virágfürdőtől.

Góz Lilla

Az erről szóló szerződést szerdán délelőtt írták alá. Danso-Löffler Zita, a Kaposvári Élmény- és Gyógyfürdő Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: mivel a Virágfürdőhöz jelenleg nem kapcsolódik szálloda, fontosnak tartják, hogy a szálláshely-szolgáltatókkal kölcsönösen segítsék és népszerűsítsék egymás munkáját, szolgáltatását, ezért kínálnak tíz százalék kedvezményt a turisztikai szolgáltatásokban együttműködő partnereknek. Kiemelte: a wellnessrészlegük a közelmúltban 220 millió forintból újulhatott meg, évente pedig 200 ezer vendég látogat el hozzájuk. A jövőben pedig a versenyuszodához kapcsolódva több edzőtábort is tartanak Kaposváron. A vouchereket tíz somogyi szállásadó vehette át szerdán délelőtt.

– A korábbi években is együttműködtünk már a Virágfürdővel, nekünk nagyon fontos ez a kapcsolat, hiszen szállodánknak nincs wellnessrészlege és ezt a szolgáltatást a fürdőnek köszönhetően tudjuk garantálni a hozzánk látogatóknak – mondta el Gergely Ica, a Kapos Hotel marketingvezetője. Hozzátette: továbbra is a legnépszerűbbek a hosszú hétvégék és vendégeik igénylik, hogy Kaposvár és környékén kikapcsolódást nyújtó programokat kínáljanak számukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában