fotók

2020.02.27. 16:00

Együtt Fifáztak a kollégisták a Rákóczi FC tagjaival

Kedden a Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium és a Napkerék Egyesület szervezésében megrendezésre került Esély Sportnap célja volt, hogy megismertesse a fiatalokat az esélyegyenlőség fontosságával és a másság elfogadásával.  

Vámos Virág

Az eseményen a diákok részt vehettek különböző sporteseményeken, kipróbálhatták a tolókocsis kosárlabdát, a vakfocit valamint az ülőröplabdát az MCM Diamant röplabdacsapat egyetemistáival.

A program szervezője és felelőse Hujber Tamásné fontosnak tartja, hogy a fiatalok saját élményen keresztül tapasztalják meg, milyen kirekesztetnek lenni, milyen másságot képviselő jegyet magán viselni.

– Nagyobb részüknek hihetetlen élmény, amikor elmegyünk önkéteskedni kórházba fekvő beteg gyerekekhez, vagy az állatmenhelyre. Saját szabadideje terhére vállalja el ezeket, képes, hajlandó és fontosnak érzi hogy támogasson bizonyos csoportokat, szervezeteket.

Másság? Ma te, holnap én.

Akadálypályán próbálhatták ki magukat, valamint e-sportottal játszhattak a Rákóczi focistáival a kollégisták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában