hűség

2020.02.06. 20:00

Meglelték szerencséjüket a Mozaikkeresővel

Csütörtökön adtuk át elnyert ajándékaikat a 2019-es Mozaikkereső somogyi játékosainak. A szerkesztőségünkben tartott átadáson Lengyel János, a Somogyi Hírlap főszerkesztője megköszönte a nyertes előfizetőink hűségét, s örömmel nyújtotta át az ajándékokat.

Koszorus Rita

Kis István egy robotporszívóval gazdagodott. – Időtlen idők óta előfizetők vagyunk, de még sosem nyertünk semmit – mondta kaposvári olvasónk. Elmondta: nagyon örül a nyereménynek, de a Toyota Yarist szemelték ki nejével. Felesége megjegyezte: férje sosem fogott a kezében porszívót, de ezek után már biztosan nem is fog.

Mayer Gyuláné már negyven éve a Somogyi Hírlapból tájékozódik, azt mondta: régen nem volt ilyen nyereményjáték mint a Mozaikkereső. – Részt veszek a játékokban, de sohasem volt még szerencsém – mondta az igali asszony, aki 1 millió forint értékű Edenred kártyát nyert a játékon. – A vásárlási utalványt majd biztosan el tudjuk költeni, segít benne a család is – tette hozzá örömmel.

György Mihályné a napjait velünk indítja, árulta el a díjátadón, egy vadonatúj laptoppal gazdagodott. – Minden nap az az első, hogy beviszem az újságot és végignézem a cikkeket, majd megfejtem a rejtvényt – mondta kérdésünkre csurgói előfizetőnk. Aki örömmel vette át nyereményét, amelyet majd lányával használnak közösen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában