hisznek a közös jóban

2020.03.01. 07:00

A bál a jótékony célokat, a hit az összefogást támogatta

A kaposvári evangélikus egyházközség férfiköre hetedik alkalommal szervezett jótékonysági bált. A református iskola ebédlőjének díszítését a nőegylet vállalta, míg a tombolatárgyak gyűjtésében, illetve a sorsolásban a gyülekezet ifjúsága segédkezett.

Gamos Adrienn

Közel 150-en váltottak jegyet az estre, a vendégeknek egy szál virágot és kakasos nyalókát ajándékoztak. A bált ezzel a mottóval tartották meg: Legyetek olyanok, mint a kisgyermekek! Elsőként a férfikör rögtönzött dalárdája adott műsort, majd Lóki Zsombor evangélikus fiatal tánctudásával nyűgözte le a résztvevőket. Ezután a gyülekezet felügyelője, Sütő Zoltán elmondta, hogy a bevétellel a Mesebárka Evangélikus Családi Bölcsődét támogatják.

Pongrácz Máté lelkipásztor igei köszöntőjében kiemelte: merjük észrevenni, hogy mindnyájan Isten gyermekei vagyunk. Az est folytatásaként vacsora, tánc, különféle játékok következtek, de az egyházközség közelmúltjába is bepillantást engedtek egy vetítés keretében. A több mint 300 ezer forint bevételből az evangélikus bölcsőde udvara szépülhet meg a tavasszal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában