divatvilág

2020.03.24. 11:30

A kifutóra termett az atádi óvodás királylány

Nemcsak itthon, hanem már Londonba is hívták fotózásra a nagyatádi Zadravecz Laurát. A kislány már profikat meghazudtolva pózol a képeken.

Góz Lilla

Három-négy évesen is érdekelte a divat világ Laurát, ahogy lenni szokott, leginkább a színes, pörgős szoknyák varázsolták el. Hatévesen túl van az első divatfotózásán.

– Egy gyermekügynökséget találtam az interneten és beküldtem kislányom képét, februárban pedig készült róla egy képsorozat – mondta el Deák Alexandra, a gyermek édesanyja. Egy éves szerződést kötöttek egy ügynökséggel, mert szerintük van fantázia a kislányban. – Nagyon élvezi a színes ruhákat és komolyan koncentrálva vesz részt a fotózáson, ügyesen pózol – tette hozzá a büszke anyuka. Laura szereti a fotózásokat, melyekbe többször is rövid szüneteket iktatnak be. Ha a koronavírus-járvány nem szólt volna közbe, április kilencedikén az országos gyermekszépségversenyen, májusban pedig a Magyarország Szépén a 4–6 éves korcsoportban szerepelt volna.

Laura szabadidejében szeret focizni, kerékpározni és a néptánc is nagy kedvence. – A családban ő az első, aki gyerekként fotózáson vesz részt, semmit sem erőltetünk számára, amíg élvezi, addig járunk rá, nekünk mindig is ő lesz a legszebb – jegyezte meg mosolyogva az édesanya. A család tavaly szeptemberben költözött Lábodról Nagyatádra. A sok új barát és a fotózás új kapukat nyitott számára. – Úgy érzem magam, mikor fotóznak, mint egy királylány, aki szebbnél szebb ruhákba bújhat – mesélte a kis gyerekmanöken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában