Év párja

2020.03.04. 17:35

Év párja díjátadó: hétvégére és romantikus vacsorára mehetnek a dobogósok

Hírportálunkon a Sonline.hu-n a napokban ért véget Év párja versenyünk. Az első három helyezettet láttuk vendégül szerkesztőségünkben, ahol átadtuk az igazán értékes nyereményeket.

Barkóczy László

Olvasóink az elmúlt évben készült esküvői fotóikkal pályázhattak Év párja elnevezésű versenyünkön. A kedvelések, like-ok száma döntötte el, ki lehet az Év párja, illetve hogy kik követhetik őket a második és a harmadik helyen. Végig szoros volt a verseny, ami a végső szavazatszámokon is meglátszott.

Az első helyet a versenyen Bódis-Mezővári Edina és férje nyerték, így ők nyerték a borkóstolóval és egyéb izgalmas programokkal teli romantikus hosszú hétvégét a négycsillagos badacsonyi BonVino Hotelben. A második legtöbb szavazatot a Balatonlellén élő házaspár, Schütz Ramóna és férje szerezte meg, ők a kaposmérői Kassai Fogadó 20.000 forint értékű ajándékutalványát nyerték. A képzeletbeli dobogó harmadik helyét Nagy-Tóth Andrea és férje csípte meg közös képükkel. Mint elmondták, Kadarkúton élnek, és az ismerősök, és közösségi oldalak segítségével sikerült szavazatokat szerezni. Ők szintén a kaposmérői Kassai fogadó 15.000 forintos romantikus vacsorára váltható ajándékutalványát nyerték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában