segítség a bajban is

2020.03.31. 10:06

Továbbra is segít a megyei paktumiroda

A Somogy Megyei Önkormányzat továbbra is a kis- és középvállalkozások megsegítésén dolgozik.

– Nem állunk le a munkával, jelen helyzetben még inkább szükség van a foglalkoztatási támogatások folyósítására, konzorciumi partnerünk, a Somogy Megyei Kormányhivatal által – tájékoztatott Huszti Gábor, a Somogy Megyei Önkormányzat alelnöke, a Foglalkoztatási Fórum elnöke.

A Somogy Megyei Foglalkoztatási Paktum projekt megvalósítói negyedik éve segítik a kis- és középvállalkozásokat. 2020. február végéig négyszáztíz álláskereső helyezkedett el az európai uniós támogatási lehetőségnek köszönhetően, és kétszázhetven munkavállalóról elmondható, hogy a támogatás lejárta után továbbra is dolgozik.

A COVID-19 vírus okozta helyzetben is fordulhatnak továbbra is a paktumirodához, az érdeklődők számára telefonon és e-mailben állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken hétköznapokon: e-mail-cím: [email protected] telefonszámok, melyeken érdeklődhetnek: 30/738-1511 vagy a 30/359-9715.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában