nemtetszés

2020.04.28. 11:37

Dudálva demonstráltak délután

Körforgalmak között rótták néhány autóval a 65-ös út egy szakaszát azok, akik csatlakoztak ahhoz a figyelemfelkeltő akcióhoz, amit a Momentum Mozgalom siófoki szervezetének elnöke hirdetett a városban hétfő délutánra.

Kolumbán T.

Fotó: NemA

– Ez nem egy demonstráció, a jelenlegi helyzetben így tudjuk kifejezni a nemtetszésünket az utóbbi idők kormányzati intézkedései ellen – mondta az autós tiltakozást szervező Balla Péter, akinek az autóján több transzparens is megjelent, ezekre pedig dudaszóval próbálta ráirányítani a közlekedők figyelmét a siófoki autópálya-lehajtó és a kiliti sportpályák közötti szakaszon többször elhajtva.

A Momentum Mozgalom siófoki szervezete és a szimpatizánsok azért tiltakoztak, mert szerintük a munkájukat elvesztő tízezrek nem kapnak érdemi segítséget, mert a kormány forrásokat vont el az önkormányzatoktól, és véleményük szerint a kórházi betegek hazaküldését is humánusabban kellett volna kezelni. Az autókon olvasható feliratok szerint a figyelemfelhívás a Bahart vitorláskikötőinek tervezett magánkézbe adására is reflektált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában