Járványügy Somogyban

2020.04.07. 15:48

Elmarad a Rippl-Rónai Fesztivál

A veszélyhelyzet nagymértékben átalakította az Együd Árpád Művelődési Központ életét, és az idei nagy rendezvényekre is kihatással van, közölte az intézmény.

K.G.

A májusra tervezett programjaik, így az elsejére tervezett Családi Nap és a Rippl-Rónai Fesztivál elmaradnak. Bár a közösségi élmény az online térben nehezen pótolható, de az a következő napokban és hetekben olyan tartalmakat, archív anyagokat, zenekari produkciókat igyekeznek megosztani világhálón, amelyek az elmaradt programok hangulatát tükrözik.

Rippl-Rónai Fesztivál elmaradása nagy veszteség, mert a rendezvény már sokat tett Kaposvár kulturális örökségének országos és nemzetközi elismertségéért. A koncertekkel, irodalmi műsorokkal, kiállításokkal fűszerezett kavalkád késő tavasszal bohém, párizsi hangulatot idéző művésznegyeddé varázsolja a belvárost. A város legjelentősebb összművészeti rendezvényévé vált az elmúlt években, ahol rengeteg program, koncertek, kiállítások, művészeti pojektek várják a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában