önmegvalósítás

2020.05.22. 15:36

Fotóikon a hölgyek belső szépségét emelik ki

Az Átváltoztatjuk Team szervezésében jött létre egy családias hangulatú fotózás a Deseda-tónál csütörtökön. A siófoki csapat célja, hogy profi fotósként és sminkesként megszépítsék és kihozzák a nők rejtett belső szépségét és önbizalmát. 

Vámos Virág

Fotó: Csapó Gábor

– Az Átváltoztatjuk Team-nek a célja az önbizalom növelése. Azzal, hogy készítünk egy gyönyörű sminket, frizurát, egy szép ruhába öltöztetjük őket elérjük, hogy amikor visszanézik a fényképeket újra önbizalmat kapjanak, és egy új oldalukat lássák meg a hölgyek. – mondta el oldalunknak Mahr Bianca, aki 5 éve dolgozik az Átváltoztatjuk Team-mel sminkesként és fodrászként. Munkájában fontosnak tartja, hogy a nők magabiztos és szabad énjét hozza felszínre, mindezt anélkül, hogy megváltoztatná a kliense személyiségét, így önmagukat láthatják viszont a fotózások alkalmával. Hozzátette: Természetesen vannak akik szívesen bevállalnak extrémebb frizurát, egy erősebb sminkkel, amit még soha életében nem próbáltak, és hozzá felvesznek egy merészebb ruhát. Vannak, akik a megszokott természetes énjüket szeretik, őket egy visszafogottabb frizurával, sminkkel örökítjük meg.

Fotó: Csapó Gábor

A már meglévő egyénből hozzuk ki a maximumot.

Csapó Gábor alapította 15 éve az Átváltoztatjuk Team-et, azóta rengeteg hölgyet kapott lencsevégre több nagyobb városban. – 15 éves tapasztalat sok időnek számít a portré fotózásban, ha látok egy arcot tudom, hogy mit akarok belőle kihozni. Nagyjából látom, hogy mi az, ami a hölgyeknek tetszik. – mesélte Csapó Gábor.

– Már első kézfogásból látom valaki stílusát, pár mondatot beszélgetünk és onnantól már érzem, hogy mire nyitott a hölgy, a sminkben az erősebbet vagy a naturálisabbat kedveli, esetleg soha nem sminkelte magát vagy minden nap sminkel, ezekből sok következtetést le tudok vonni. Ez segít, hogy kiemeljem a pozitív tulajdonságukat. – mondta Mahr Bianca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában