jövőbelátás

2020.05.27. 15:27

Lengyel Róbert a Jobbik elnökével tárgyalt Siófok jövőjéről

Közösségi oldalán osztotta meg Potocskáné Kőrösi Anita országgyűlési képviselő a hírt.

Sonline

Közösségi oldalán osztotta meg Potocskáné Kőrösi Anita országgyűlési képviselő a hírt, miszerint Lengyel Róbert, Siófok polgármestere és Jakab Péter, a Jobbik elnöke találkozott és közösen szelfizett szerdán Siófokon, hogy mint azt a pártja országos listájáról parlamentbe jutott képviselő írta: „egyeztessünk a további együttműködési lehetőségekről”.

Már ha eddig valakinek is kétsége lett volna az együttműködés meglétét illetően! A képviselő arról is tájékoztatta követőit, hogy a találkozóra azért is szükség volt, mert pártja eldöntötte, nem lehet őket megtörni, és haladni kívánnak az általuk kijelölt úton. S ennek egyik lépése lehetett ez a találkozó is. Hogy ebben mit tud segíteni egy éppen fogyó, képviselőit elvesztő ellenzéki pártnak egy elvileg „független” polgármester, az a jövő zenéje. Mint ahogy az is: Siófok vajon mit remélhet, milyen haszna lehet, milyen kézzel fogható előnye származhat egy ilyen „kézfogóból”?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában