adjunk nevet közösen!

2020.06.02. 14:18

Segítsen: mi legyen a kiscsikó neve?

Idén februárban született az Ős-Dráva Látogatóközpont állattartó majorjában egy gyönyörű shagya arab csikó. Most nevet kell neki választani!

Barkóczy László

Ez az őshonos magyar lófajta nemzeti kincsként van nyilvántartva. Igazán játékos, szelíd és okos teremtés, aki megérdemel egy szép nevet! Ezért arra kéri a Duna-Dráva Nemzeti Park Önöket, hogy segítsenek nevet találni ennek a meseszép csikólánynak!

A park azt kéri, hogy a linken megadott 6 név közül (Bársony, Csillag, Csutak, Ében, Luna, Rigó) válassza ki azt, amelyik a legjobban tetszik! A szavazatok összesítése után a legtöbb voksot kapott néven fogják ezentúl szólítani a kiscsikót. A szavazást egy nyereményjátékkal kötötték össze: aki megadja e-mail címét, azok közül kisorsolnak egy személyt, aki 5 fős családi belépőt nyer az Ős-Dráva Látogatóközpontba, hogy személyesen is találkozhasson a shagya csikóval. A szavazás június 3-án éjfélig tart, eddig várják a név-javaslatokat, az eredményhirdetésre június 5-én, a Környezetvédelmi világnapon kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában