nincs korai lubicka

2020.06.30. 14:38

Túl korán értek oda reggel kilenckor a Virágfürdőbe

Olvasónk, egy fiatal kaposvári édesapa az első idei kánikulai napon, múlt hét pénteken gyermekeivel a Virágfürdőbe igyekezett, hogy felfrissüljenek, de kellemetlen meglepetés várta.

K.G.

A szokásos nyitvatartási rend szerint reggel 9 órára érkeztek, de zárt ajtókat találtak, a pénztárban nem volt senki. Közben három másik család is érkezett, csomagokkal megrakottan, hogy a strandon töltsék a dél­előttöt, de hasonlóan jártak. A parkolóban sem tudtak zavartalanul várakozni, mert ott térkövezési munkálatok folytak. Végül egy karbantartótól tudták meg, hogy dél­előtt 11-ig ne számítsanak változásra, akkor nyit a Virágfürdő.

A vírus elleni védekezésre való tekintettel valóban változott a nyitvatartási rend a Virágfürdőben, az újranyitástól kezdve 11 és 19 óra között tart nyitva a strandfürdő. Ezt a változást minden fórumon igyekeznek közzétenni és kommunikálni. A kánikulai hétvégén a 2000-et is meghaladta a vendégek száma, jó forgalmat könyvelhettek el – közölte Löffler Zita, a Virágfürdő ügyvezetője. Ha a következő napokban kedvező marad az időjárás, akkor telt házra számíthatnak.

A vírushelyzet miatt extra programokkal nem készülnek, de rendkívül figyelnek arra, hogy a szokásos programok idején betartsák a biztonsági előírásokat. Az előírt rendben végzik a fertőtlenítéseket: félóránként a korlátokat, felületeket és óránként a lábmosót fertőtlenítik, cserélik a vizet. Nagyon ügyelnek arra, hogy ha a bejáratnál feltorlódik a sor, akkor is betartsák a védőtávolságot. Az ország más fürdőiben is arról lehetett hallani, hogy az elmúlt hétvégén nőtt a várakozási idő a tömeges érdeklődés miatt. K. G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában