tűzeset

2020.07.07. 17:41

Családi ház lángolt Böhönyén

Berendezési tárgyak lángoltak az épületben.

Sonline

Budapest, 2010. december 15. Tűzoltók egy imitált lakószobatűz oltását végzik egy konténerben. Közös tűzmegelőzési akciót tartott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség. A Blaha Lujza téren bemutatták az ünnepekhez kapcsolódó tűzesetek - fenyőfatűz, étolajtűz - kialakulásának körülményeit, majd a fogyasztóvédelem laboratóriumában a nem megfelelő karácsonyi lámpafüzérek és tűzoltásra alkalmatlan flakonos tűzoltó készülékek veszélyeire hívták fel a figyelmet. MTI Fotó: Lakatos Péter

Lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat kedden délután: bútorok kaptak lángra egy családi ház szobájában Böhönyén. A helyi önkormányzati tűzoltók siettek a helyszínre, akik áramtalanították az épületet és egy gázpalackot kivittek onnan.

A lánglovagok a tetőt megbontva, sikeresen fékezték meg a tüzet.

Az oltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat átvette, s abba bekapcsolódott a marcali hivatásos tűzoltók is.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában