fotók

2020.07.22. 10:22

Csincsillák és kisboci született a Katica Tanyán

Állati napokon vannak túl a patcai Katica Tanyán, ugyanis kisborjú és kis is születtek, ráadásul Samu és Saci, a láma házaspár pedig megünnepelte első házassági évfordulóját.

Sonline

Berci, a bikaborjú már magabiztosan ismerkedik a látogatókkal, természetesen anyja Bori tehén társaságában, ami nagy öröm a két hónapja született Henriknek, aki szintén bikaborjú és már várta, hogy vele egykorú és méretű barátja legyen. A kis csincsillák még csak pár napja jöttek a világra, így a nemüket még nem lehet tudni, de az biztos, hogy napról napra nőnek és a szurikáták, tengerimalacok és a nyuszik mellett a legkedveltebb kisállatok a tanya látogatói körében.

Samu és Saci, a láma házaspár pedig megünnepelte első házassági évfordulóját, és már nagyon belevetették magukat a házasélet örömeibe is, így az állatgondozók próbálják megsaccolni, hogy mikor érkezik Zsófi testvére. Ami biztos, mivel a lámák 11 hónapig vemhesek, erre még várni kell.

További örömhír a patcai élményközpontban, hogy 2020-ban elnyerték a családbarát szolgáltató hely tanúsítványt, majdnem maximális pontszámmal. Ennek örömére át is adták legújabb attrakciójukat, ami az extrém falusi izgalmat és sportot kedvelő apukáknak, fiúknak és lányoknak nyújt élményt, hiszen kipróbálhatják a balta dobálást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában