nyereményjáték

2020.07.15. 11:29

Mutasd meg mit fogtál!

Legyen öné a hónap fogása címmel versenyt hirdetünk profi és amatőr horgászoknak egyaránt. Július 17-én induló versenyünkön a megye horgászaitól fotókat és sztorikat várunk – havonta értékes nyereményekért. A legjobb sztorik a minden hónapban megjelenő horgász oldalunkon is szerepelnek majd.

Sonline

Bármennyire is magányos és csendes sport a horgászat, a nagy fogásokat megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni az egyik legjobb közösségi időtöltés. A Somogyi Hírlap és a sonline.hu legújabb játékában éppen ezért arra hívjuk a somogy megyei sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinkak büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket.

Mindezt természetesen nem tét nélkül: olvasóink szavazatai alapján ugyanis júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait. A három legnépszerűbb képért minden hónapban 5 ezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks pedig további nyereményeket, hűtőtáskát, horgászszéket ér. És hogy felpörgessük a hideg novembert is, az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét.

És hogy miért kérjük, hogy írják meg történeteiket is? Azért, hogy a legjobb sztorikat és mesélőiket külön is be tudjuk mutatni havonta megjelenő horgászoldalunkon.

Július 17-től tehát irány a sonline.hu/ahonapfogasa oldal, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk a képeket és szöveges beszámolókat.

Kozári Miklós a Kaposvári Sporthorgász Egyesület elnöke a nyereményeken felül további egy desedai horgász napijegyet is felajánl havonta egy szerencsésnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában