a kemény munka jutalma

2020.08.21. 10:23

Példamutató munkáért járt az elismerés

Az államalapítás ünnepe alkalmából elismeréseket kaptak a Somogy Megyei Kormányhivatal dolgozói.

Marosi Gábor

Fotó: TIBOR KOVACS

Az okleveleket és az ajándékokat Neszményi Zsolt kormánymegbízott, Vetési Bernadett főigazgató és Harasztiáné Süveges Zsuzsanna igazgató adták át a Somogy Megyei Önkormányzat dísztermében.

A szerdai eseményen a Szent László Plakettet is átadták, melyet Kökény Margit, a Hatósági Főosztály Törvényességi Felügyeleti Osztályának nyugalmazott szakügyintézője kapott.

Neszményi Zsolt kormánymegbízott az ünnepségen azt hangsúlyozta: több mint ezernégyszázan dolgoznak a kormányhivatalnál azért, hogy a Somogyban élő mintegy 310 ezer ember megfelelő közszolgáltatásokhoz jusson, ügyeiket gyorsan és hatékonyan tudják elintézni.

Kiemelte: a somogyiak kedvezően értékelték a kormányhivatal tevékenységét az elmúlt időszakban. Vannak olyan dolgozóik, akik kiemelkedően teljesítettek, feladataikat példamutatóan látták el. Hozzátette: az államalapítás ünnepe megfelelő alkalom ahhoz, hogy ezeknek az embereknek a munkáját megköszönjék és elismerjék.

A díjazottak között nemcsak a kaposvári, hanem a barcsi, csurgói, fonyódi, marcali, siófoki, nagyatádi és tabi járásban dolgozók is vannak. A kitüntetettek a többi között agrár, építészeti, ellenőrzési, népegészségügyi, hatósági, közlekedési és foglalkoztatási terülten dolgoznak. A nemzeti ünnep alkalmából összesen 29 kormányhivatali dolgozó munkáját ismerték el.

Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály: Vilhelm András (Helyszíni Ellenőrzési Osztály- ellenőr)

Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály: dr. Kovács Szilvia (Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály – hatósági állatorvos); Bodó Lászlóné (Természetvédelmi Osztály – ügyintéző)

Állami Főépítészi Iroda: Kutnyák Zsolt (állami főépítészi szakügyintéző)

Belső Ellenőrzési Osztály: Balla Gabriella (belső ellenőr)

Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály: Kis Tímea (családtámogatási szakügyintéző); Tamásné Simon Melinda (egészségbiztosítási ügyintéző);

Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály: Szabó István László (Építésügyi Osztály – osztályvezető)

Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály: Pressingné Bánkuti Ágnes (Munkaerőpiaci és Alapkezelő Osztály – osztályvezető)

Földhivatali Főosztály: Horgosi Péter Zsolt (Földhivatali Osztály 1. – ügyintéző); Kepli Attila (Földhivatali Osztály 2. Siófok – földmérési ügyintéző)

Hatósági Főosztály: Solymossy Andrea (Szociális és Gyámügyi Osztály – szakügyintéző)

Kormánymegbízotti Kabinet: Fehér Zsófia (kabinet referens)

Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály: Végh Árpád Balázs (igazgatási szakügyintéző)

Népegészségügyi Főosztály: Máté Mária (Járványügyi Osztály- szakügyintéző); Ballérné Balajcza Beáta (Járványügyi Osztály – szakügyintéző)

Nyugdíjbiztosítási és Rehabilitációs Igazgatási Főosztály: Nemes Éva (Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály – elbírálási felülvizsgálati szakügyintéző)

Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály: dr. Sovák Veronika (informatikus)

Barcsi Járási Hivatal: Szantnerné Czink Éva (Foglalkoztatási Osztály – szakügyintéző)

Csurgói Járási Hivatal: Kalapos Tamásné (Hatósági és Gyámügyi Osztály – igazgatási ügyintéző)

Fonyódi Járási Hivatal: Ténich Erika (Hatósági és Gyámügyi Osztály – ügyintéző)

Marcali Járási Hivatal: Benéné Bozsek Anna (Hatósági és Gyámügyi Osztály – hatósági szakügyintéző)

Siófoki Járási Hivatal: Takács Veronika (gyámügyi szakügyintéző); Kustosné Paréj Erika (hivatalvezetői szakreferens)

Kaposvári Járási Hivatal: Bellainé Záborszky Zsófia (Foglalkoztatási Osztály – szakügyintéző)

Parragné Horváth Edina (Népegészségügyi Osztály – szakügyintéző)

Nagyatádi Járási Hivatal: Nyári Hédi Anna (járványügyi szakügyintéző)

Tabi Járási Hivatal: Cseh Andrea (kormányablak ügyintéző)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában