gyorsételek ünnepe

2020.09.17. 17:30

Több tucat embernek ad munkát az új étterem

A kaposvári vasútállomással szemben, csütörtökön délelőtt nyílt meg a 43. magyarországi Burger King.

Marosi Gábor

Sümegi László, a hazai gyorséttermeket működtető Fusion Befektetési Zrt. vezérigazgató-helyettese elmondta: az 1954-ben, Amerikában alapított étteremlánc tulajdonosai három alapelvet tűztek ki célul; azt, hogy az embereknek egy tiszta és vonzó környezetben, elérhető áron kínáljanak, kiváló minőségű hamburgert.

Sümegi László kiemelte: a Burger King a világ egyik legnagyobb gyorséttermi hálózata, amely száz országban tizenötezer éttermet működtet. Legismertebb termékük a kétkezes hamburger, amelyből világszerte, naponta egymillió hatszázezret adnak el. A kaposvári éttermet mintegy ötszáznyolcvan millió forintból alakították ki, ezzel pedig 35 főállású dolgozónak és kilenc diáknak adnak munkát.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere az átadón hangsúlyozta: a vasút és a buszállomás környékén olyan környezetet tudtak kialakítani, ami nemcsak Kaposvárhoz méltó, hanem a gyorsétteremhez is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában