támogatás

2020.10.05. 18:43

Újra lehet Bursa ösztöndíjra pályázni

Újra lehet pályázni Kaposváron hétfőtől a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatra.

Góz Lilla

Az „A” típusú ösztöndíjat azok az önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű hallgatók igényelhetik, akik felsőoktatási intézményben alapképzésben, mesterképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat. A „B” típusú ösztöndíjpályázatra azok az önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű, a 2020/2021. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolás, illetve felsőfokú végzettséggel nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe felvételt még nem nyert, érettségizett pályázók jelentkezhetnek, akik a 2021/2022. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézményben teljes idejű alapképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben kívánnak részt venni.

A pályázatok benyújtásának határideje 2020. november 5. A beadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében egyszeri pályázói regisztráció szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában