tomboló

2020.11.27. 08:08

Elverte élettársát és a kerítést sem kímélte

A párkapcsolati vita strandi tombolásba torkollt idén júliusban Fonyódon, ezért emelt vádat a Fonyódi Járási Ügyészség egy 31 éves kaposvári férfi ellen.

Sonline

A vádirat szerint a férfi élettársával iszogatott az egyik Balaton parti szabadstrandon található büfében, amikor összevesztek és hangos szóváltás tört ki közöttük. A férfi annyira felbőszült, hogy arcon köpte élettársát, utána pedig kezével lesöpörte az asztalon lévő poharakat is, amik összetörtek. Erre nem maradhatott tétlen a helyi biztonsági őr, aki elküldte a vádlottat. Párjával együtt leállított kerékpárjaikhoz mentek, azonban a vádlott továbbra sem tudta fékezni magát, és mindkét biciklibe belerúgott, majd egy alkalommal pofon is ütötte a nőt.

Itt még mindig nem volt vége, mert a hazafelé úton, a centrum felé újra megütötte a nőt és már annyira mérges volt, hogy ököllel bezúzta egy nyaraló kerítését is. Az ingatlan tulajdonosa vetett véget a férfi haragjának, aki kihívta a fonyódi rendőröket.

A vádlott erőszakos magatartásán nemcsak a büfé vendégei, de a strandon és annak környékén tartózkodók is megbotránkoztak. A vádlott élettársának a kisebb erejű pofonoktól sérülése nem keletkezett.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában