Járványügy Somogyban

2020.11.01. 08:30

Hírek röviden: a legtöbb intézmény fertőzésmentes

Kövesd folyamatosan frissülő cikkünket a legfontosabb somogyi hírekkel a járványhelyzettel kapcsolatban.

Sonline

11:00

Eddig három idősotthonban ütötte fel fejét a koronavírus. A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság arról tájékoztatott, hogy somogy megyei kirendeltségéhez tartozóan nincsenek fertőzöttek. Bővebben a témáról itt olvashatsz!

 

9:45

Újabb betegeknél mutatták ki a koronavírus fertőzést Somogy megyében. Ezzel mostanra 1332-őre nőtt a Covid-19 vírussal fertőzöttek száma megyénkben. S így közel azonos mértékben nőtt a vírussal igazoltan fertőzöttek száma térségünkben, mint egy nappal korábban.

Forrás: koronavirus.gov.hu

 

 

9:30

Fokozott körültekintésre kéri a családokat a Lorántffy Zsuzsanna Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium. Erről az intézmény közösségi oldalán írt az iskola vezetősége, amelyben kitértek arra is, hogy fegyelmezett magatartást kérnek mindenkitől az őszi szünet után is.

A közlemény felhívta arra is a figyelmet, hogy akinek tudomása van arról, hogy gyermeke érintkezett vagy találkozott koronavírussal fertőzött személlyel, az feltétlenül konzultáljon háziorvosával és tartsák be a tíz napos karantént az iskolába való visszatérés előtt.

8:30

Hétfőtől új szabályok lépnek életbe a koronavírus járvány elleni küzdelem jegyében. Ezekről bővebben ide kattintva olvashatsz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában