Járványügy Somogyban

2020.11.25. 10:15

Marcaliban a temetésen is kötelező a maszk

Kiterjesztette a maszk viselésére vonatkozó szabályokat Sütő László, Marcali polgármestere. A városvezető arról döntött, hogy a temetéseken is kötelező a védőeszköz használata.

Sonline

Gyöngyös, 2020. április 19. Maszkot és kesztyût viselõ járókelõk Gyöngyösön 2020. április 19-én. A koronavírus-járvány miatt a hétvégén közterületen kötelezõ a maszk és kesztyû viselése a városban. MTI/Komka Péter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

Szerdától módosultak a maszkviselés szabályai Marcaliban. Sütő László polgármester, a plébánia és a képviselőtestület véleményének kikérése mellett kötelezővé tette a maszk viselését a temetéseken, kivéve a hivatalos okból résztvevőket.

A megyében Nagyatádon, Marcaliban és Barcson volt a polgármestereknek lehetőségük arra, hogy elrendeljék a városok közterületein a maszk viselését. Erről korábban itt írtunk!

Kaposváron, az egész városra kiterjesztette Szita Károly, polgármester a kötelező maszkviselést. Bővebben a témáról ide kattintva olvashatsz!

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában