igazi jubileum

2020.11.23. 11:00

Százévesen is mozgékonyan, s a hosszú élet titkát is tudja

A járványügyi előírásokat betartva köszöntötték a családtagjai, Kaposfüred 100 éves lakóját, Katica nénit. A családi rendezvényen az önkormányzat képviselői is részt vettek.

K. G.

A vírushelyzet miatt a járványügyi szabályokat betartva köszöntötte az egy évszázadot megélt, idős lakóját Kaposfüred szombaton. A családi ünnepségen az önkormányzat képviselői is részt vettek. Sándor Ferencné, Katica néni az Alkotmány utcában él unokájával és annak családjával, miután a gyermeke és a menye már nincs az élők sorában, tudtuk meg az ünnepség szervezőitől.

Nagy Attila, a kaposfüredi településrész önkormányzati képviselője egy csokor virággal és édességgel köszöntötte fel az ünnepeltet, aki a családja, dédunokái körében csendes emlékezéssel töltötte a nevezetes évfordulót.

Víg kedéllyel, mosolygósan fogadta az ünneplést Katica néni, aki magas kora ellenére is mozgásképes, ám az ő arcát is védőmaszk takarta, hogy óvja az egészségét.

A jelenlévők faggatták arról, vajon mi a hosszú élet titka, amire azt felelte, hogy nem tudja, de sejtése szerint vélhetően a munka tartotta életben 100 éves koráig.

Sándor Ferencné sokáig a mezőgazdaságban dolgozott, a család már huszonöt éve Kaposfüreden lakik és közszeretetnek örvendenek.

Fotó: MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában