ünnepi hangulat

2020.12.04. 20:00

Betlehemi látomása volt ezúttal az ádándi jósnőnek

Krisztusi látomásról számolt be az ádándi látóasszony lapunknak; Ursinyi Julianna állítja: spirituális élménye a faluban most felállított csodaszép betlehemhez kapcsolódik.

K. G.

A 26. Betlehemi Jászol pályázat anyagából rendezett kiállítás a Duna Palotában 2019. december 16-án. A tárlat január 10-ig látható.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Látnokként Szűz Máriával, sőt Jézussal is szokott találkozni Ursinyi Julianna. Advent idején többször megjelenik neki Szűz Mária. Két évvel ezelőtt megjött Jézus is, együtt álltak a kápolnánál, illetve a templomban – mondta az asszony, aki állítása szerint gyermekkora óta kap látomásokat.

Az idei karácsonyi ünnepet megelőzve azonban nem a legjobb előjelekről kapott sugallatot. Szerinte gonosz erők azt akarják, hogy minden családban legyen valamilyen probléma karácsony előtt. A jövő év kilátásait most még nem tudja, mert álló időt érzékel, bár szerinte az ország szeretne előrejutni.

Felhívtuk az ádándi önkormányzatot, és megtudtuk, hogy valóban szép betlehemmel lett gazdagabb a falu. Ismét megépítette ugyanis az Ádándért Egyesület az immár hagyományos karácsonyi életképet a kápolnánál. Szatmári Kornélia polgármester elmondta, hogy ünnepséget az idén nem rendeztek a koronavírus-járvány miatt, azonban az adventi díszítést fontosnak tartották azért is, hogy a vírusveszély miatt kevésbé érezzék magányosnak magukat az emberek.

Keressük a legszebbet

Továbbra is várjuk a települési betlehemekről készült fotókat. A sokéves hagyományt idén nehezebb ápolni, mint ahogy eddig megszokhattuk. Ettől függetlenül a köztéri kompozíciót sorra épültek meg Somogyban, köszönhetően a helyi közösségek aktív közreműködésének. Online betlehem szépségégversenyünk legmutatósabb résztvevőjéről egy hosszabb cikket jelentetünk meg hírportálunkon. Bővebb információért kattints ide!

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában