ünnepi hangulat

2020.12.04. 20:00

Betlehemi látomása volt ezúttal az ádándi jósnőnek

Krisztusi látomásról számolt be az ádándi látóasszony lapunknak; Ursinyi Julianna állítja: spirituális élménye a faluban most felállított csodaszép betlehemhez kapcsolódik.

K. G.

Látnokként Szűz Máriával, sőt Jézussal is szokott találkozni Ursinyi Julianna. Advent idején többször megjelenik neki Szűz Mária. Két évvel ezelőtt megjött Jézus is, együtt álltak a kápolnánál, illetve a templomban – mondta az asszony, aki állítása szerint gyermekkora óta kap látomásokat.

Az idei karácsonyi ünnepet megelőzve azonban nem a legjobb előjelekről kapott sugallatot. Szerinte gonosz erők azt akarják, hogy minden családban legyen valamilyen probléma karácsony előtt. A jövő év kilátásait most még nem tudja, mert álló időt érzékel, bár szerinte az ország szeretne előrejutni.

Felhívtuk az ádándi önkormányzatot, és megtudtuk, hogy valóban szép betlehemmel lett gazdagabb a falu. Ismét megépítette ugyanis az Ádándért Egyesület az immár hagyományos karácsonyi életképet a kápolnánál. Szatmári Kornélia polgármester elmondta, hogy ünnepséget az idén nem rendeztek a koronavírus-járvány miatt, azonban az adventi díszítést fontosnak tartották azért is, hogy a vírusveszély miatt kevésbé érezzék magányosnak magukat az emberek.

Keressük a legszebbet

Továbbra is várjuk a települési betlehemekről készült fotókat. A sokéves hagyományt idén nehezebb ápolni, mint ahogy eddig megszokhattuk. Ettől függetlenül a köztéri kompozíciót sorra épültek meg Somogyban, köszönhetően a helyi közösségek aktív közreműködésének. Online betlehem szépségégversenyünk legmutatósabb résztvevőjéről egy hosszabb cikket jelentetünk meg hírportálunkon. Bővebb információért kattints ide!

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában