Járványügy Somogyban

2020.12.08. 09:29

Hírek röviden: tovább csökken az új fertőzöttek száma

Kövesd velünk a legfrissebb helyi vírushíreket folyamatosan frissülő cikkünkben!

sonline

19:00

Kaposvár polgármestere már jelentkezett online a koronavírus elleni védőoltásra.

18:50

Meleg étellel támogatja a Nagyatádi Kórház dolgozóit több helyi vállalkozó és étterem-tulajdonos. A pár héttel ezelőtt indult kezdeményezéshez folyamatosan csatlakoznak a cégek.

16:55

Több kaposvári és környéki általános iskolában digitális munkarendben tanulnak a diákok. Információink szerint a somogyi megyeszékhelyen a Pécsi utcai, a Toponári, a Berzsenyi, a Honvéd utcai és a Kodály iskolában is koronavírus megbetegedések miatt online oktatnak. A nagybajomi Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola is átállt a héten a tantermen kívüli, digitális munkarendre. Somogy megyében kedden 5614 személyről tudtak, akik igazoltan koronavírussal fertőződtek meg. Országosan Tolnát követve megyékben regisztrálták a legkevesebb megbetegedést.

15:00

Információink szerint a bodrogi általános iskola szerdától digitális tanrendben tanul, mivel két pedagógus igazoltan koronavírusos. Több osztály járványügyi megfigyelés alá kerül. Hétfőn és kedden csak az 1-3. osztályok mentek be.

14:20

Környezettudatos meseudvarra érkezett a Mikulás az Ökumenikus Segélyszervezet kaposvári gyerekházába, ám érintésmentesen zajlott a ünnep. A rászoruló kicsik verssel és dalokkal készültek a nagyszakállúnak, az ezekért cserébe járó csomagot pedig ezúttal érintés­mentesen kapták meg a kicsik.

9:45

Az országos adatokhoz igazodva Somogyban is nagy mértékben csökkent ma az új fertőzöttek száma.

 

9:28

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában