elismerés

2020.12.14. 14:54

Megválasztották az év iskolarendőrét Somogyban

Az idei évben Kovácsné Farkas Karolina r. főtörzsőrmester, a Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrvezetője kapta a rangos elismerést.

sonline

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 2008. szeptember 1-jén indította útjára az iskola rendőre programot, amely az eddigi tapasztalatok alapján nagymértékben segítette a gyermekek védelmére irányuló bűn- és baleset-megelőzési tevékenységet. Az iskolarendőrök saját szakterületükön végzett munkájukon túl vállalják az iskolarendőri teendőket. Munkájuk soha nem válik rutinná, hiszen mindig új és új problémákkal találkoznak az iskolában, amelyek megoldásában aktívan vesznek részt.

A bizottság évek óta jutalmazza a programban kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtó rendőröket. Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes Somogy megyében Kovácsné Farkas Karolina r. főtörzsőrmestert, a Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járőrvezetőjét jutalmazta idén a rangos elismeréssel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában