koronavírus

2021.01.04. 17:55

Újra suli: nem volt pozitív teszt a tanároknál Siófokon

A téli szünet befejeztével hétfőn rendben megkezdődött az oktatás a Siófoki Tankerületi Központ 146 intézményében és telephelyén.

K.G.

Mindenütt fertőtlenítettek, kiemelten ózongenerátoros fertőtlenítéssel ott, ahol korábban több volt megbetegedés, felelte érdeklődésünkre Gruberné Kis-Pál Andrea, a Siófoki Tankerületi Központ vezetője. A hétvégi tesztelésen nem találtak pozitív esetet a pedagógusok és az iskolai, óvodai és bölcsődei dolgozók között, fűzte hozzá. Tudomásuk szerint a középiskolák január 11-én térnek majd át a digitális tanrendről a hagyományos intézményi oktatásra.

A Kaposvári Tankerületi Központ is arról tájékoztatott, hogy a téli szünetben történt fertőtlenítések és takarítások után rendben felvették a munkát mind a 111 intézményükben. Az év elején újra fertőtlenítő szállítmányok érkeznek az iskolákba, tudtuk meg Stickel Péter tankerületi vezetőtől. Kaposváron is eredményes volt a hétvégi tesztelés, információink szerint sikerült kiszűrni pozitív eseteket, de elenyészően kevés számban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában