fontos dátum

2021.01.14. 15:20

Január végéig lehet benyújtani a kérelmeket az ingyenes parkolásra

Jelenleg ugyan a járványhelyzet miatt ingyenesen lehet parkolni a közterületeken, azonban a 2021-re vonatkozó kérelmeket ugyanúgy be kell nyújtani.

Baka József András

Kaposváron az önkormányzat által a 2020-as évre biztosított díjmentes parkolási jogosultságok érvényessége január 31-ével lejár. Fontos tudni, hogy a jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályozások bármikor megváltozhatnak, így tehát a kormányzat által elrendelt ingyenes parkolás is ideiglenes intézkedés.

A kedvezmény érvényesítéséhez ide kattintva lehet letölteni a kérvényt.

Aki igényelné a kedvezményt, annak a kérelmet és mellékleteit a január 31-ig kell elküldeni Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Közigazgatási Igazgatóság Igazgatási Irodájához postai úton, vagy elektronikus úton az [email protected] címre.

Az érvényesítéshez regisztrációs díjat kell befizetni, amelynek összege 1 270 forint. Ezt az összeget a Kaposvári Parkolási Kft-nek lehet csekken vagy átutalással befizetni. Ha lecserélte autóját, vegye fel a kapcsolatot a Kaposvári Parkolási Kft-vel.

A január 31 után benyújtott kérelmek esetén a regisztrációs díj 4 445 forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában