Tündérszépek 2021 - fotó, videó

2021.01.16. 16:46

Mutatjuk, kiket fotóztunk először Tündérszépek versenyünkre!

Egyre többen jelentkeznek Tündérszépek versenyünkre, hogy megnyerjék a tízmillió forint összdíjazású verseny nyereményeit és hogy elinduljon modellkarrierjük. Az első három lány fotósorozatát már el is készítettük, ők már izgatottan várják február 15-ét, mikor kezdetét veszi a megmérettetés.

Barkóczy László

Kopeczky Pannát már ismerhetik olvasóink, hiszen elsőként jelentkezett versenyünkre. A 18 éves zamárdi lány barátai biztatására jelentkezett. Elmondta: a Tündérszépek egy olyan lehetőség számára, amit eszébe sem jutott kihagyni, hiszen modellkarrierről álmodik. Érdekli még az ingatlan értékbecslés és a kereskedelem is, így lépve édesapja nyomdokaiba. A fotózáson nagyon jól érezte magát, mi is örömmel dolgoztunk vele, és ez a képein is visszatükröződik. A fotózásról készült videót itt, vagy a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">sonline.hu portálunk Youtube csatornáján tekinthetik meg az érdeklődők. Tündérszépek

 

 

Kopeczky Panna – Tündérszépek 2021

 

Pintér Kitti 27 éves és Lengyeltótiból érkezett a fotózásra. Ő sem ismeretlen olvasóink előtt, hisz indult már korábbi szépségversenyünkön, akkor még saját galériával. Most nekünk szavazott bizalmat, hogy elkészíthessük képeit – természetesen ingyen – és az elkészült sorozatot látva, sikerült megfelelünk, és egy nagyon jó galériát elkészíteni.

Pintér Kitti – Tündérszépek 2021

Lempel Nóra Lili 24 éves, és filozófusnak tanul Budapesten az egyébként Barcson élő lány. Cserfessége sokat segített abban, hogy igazán jó fotók készülhessenek róla. A vizsgákat erre a félévre sikeresen teljesítette, így teljesen a versenyre koncentrálhat. Elmondása szerint élete eddig is különleges kalandok sora volt, melybe nagyon jól illeszkedik a mostani Tündérszépeken való indulása.

Lempel Nóra Lili – Tündérszépek 2021

 

Várjuk a somogyi jelentkezőket

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16–29 éves hölgyek jelentkezését várjuk Somogyból is. A dicsőség mellett az idei versenyen is értékes nyeremények, valamint felkészítő tábor és tévéshow várja a versenyzőket, és ráadásul igazi szépségkirálynők segítenek majd nekik a verseny alatt, s látják el őket tanácsokkal. Várjuk a jelentkezőket a megyei fordulóra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában