Járványügy Somogyban

2021.01.29. 17:44

Újra kinyit a Zákányi Kálmán Sportcsarnok

Rendkívüli tájékoztatón jelentette be Erdei Barnabás, Fonyód alpolgármestere, hogy februártól az egyesületi kötelékben sportolók számára kinyitják a sportcsarnokot. Valamint beszámolt arról, hogy a fonyódi egészségügyi dolgozók nagy része már megkapta a koronavírus elleni oltást.

Sonline

Erdei Barnabás felidézte: a kormány döntött a járvány megfékezését szolgáló intézkedések meghosszabbításáról. Fonyód alpolgármestere úgy fogalmazott: most már látjuk a fényt az alagút végén. Hozzátette: továbbra is kérik a lakosságot, tartsák be a szabályokat.

A

Erdei Barnabás elmondta: a város egészségügyi intézményébe továbbra is csak előjegyzés után látogathatnak a páciensek. Valamint tájékoztatott: a dolgozók nagy részét már beoltották a koronavírus ellen.

Bejelentette: a Zákányi Kálmán Sportcsarnokot hosszú zárvatartás után februártól megnyitják az egyesületi formában sportolók számára, hogy felkészülhessenek a következő szezonra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában