Járványügy Somogyban

2021.02.06. 14:06

Megkezdődött a legidősebb regisztráltak oltása

Szombaton megkezdték a regisztrált idősek oltását Kaposváron a koronavírus elleni vakcinával.

Sonline

Kaposvár, 2021. február 6. Horváth Andrea szakasszisztens Pfizer-BioNtech vakcinából készült koronavírus elleni védõoltást ad be Kovács Gabriella nyugdíjasnak a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban 2021. február 6-án. A regisztrált legidõsebbeket háziorvosuk értesíti az oltás pontos idõpontjáról és helyszínérõl, amely lehet a kórházi oltópont, vagy a háziorvosi rendelõ, vagy az idõs ember otthona is. Hétvégéig 1080 háziorvosi körzetben tíz-tíz regisztrált, idõs személy kaphat védõoltást, és minden háziorvosi körzetbõl hat-hat, szintén regisztrált, idõs embert kórházi oltópontokon oltanak be. MTI/Varga György

Fotó: MTI/Varga György

A koronavírus elleni védőoltásra regisztrált legidősebbeket kezdték el oltani szombaton, Kaposváron.

Az oltakozók a Pfizer-BioNtech vakcináját kapták meg a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban található oltóponton.

A regisztrált legidősebbeket háziorvosuk értesíti az oltás pontos időpontjáról és helyszínéről. Ez – az oltásra jogosult egészségi állapotától függően – lehet a kórházi oltópont, vagy a háziorvosi rendelő, vagy az idős ember otthona is.

Kaposvár, 2021. február 6.
Horváth Andrea szakasszisztens Pfizer-BioNtech vakcinából készült koronavírus elleni védõoltást ad be Kovács Gabriella nyugdíjasnak a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban. MTI/Varga György

 

Az MTI közlése szerint hétvégéig 1080 háziorvosi körzetben tíz-tíz regisztrált, idős személy kaphat védőoltást, és minden háziorvosi körzetből hat-hat, szintén regisztrált, idős embert kórházi oltópontokon oltanak be.

Fotók: MTI/Varga György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában