Járványügy Somogyban

2021.03.06. 09:48

Szombati hírek: Ismét jelentősen nőtt a somogyi fertőzöttek száma

Kövesd folyamatosan frissülő cikkünket, a koronavírussal kapcsolatos legfrisebb helyi hírekért!

Sonline

Medical healthcare technologist holding COVID-19 swab collection kit, wearing white PPE protective suit mask gloves, test tube for taking OP NP patient specimen sample,PCR DNA testing protocol process

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

17:50

A kaposvári vállalkozások mindent megtesznek dolgozóik védelmében. Mutatjuk, hol és hogyan védik meg munkatársaikat a cégek.

15:30

Ifjabb Richter József már várja a hívást az oltásra, a cirkusz direktorral Beoltatom magam című sorozatunkban beszélgettünk.

14:30

Megoldják a gyermekfelügyeletet az óvodákban és az iskolákban, erről Gulyás Gergely beszélt szombaton. Bővebben ide kattinva olvashatsz erről!

13:00

Jól haladnak az oltások Balatonbogláron – erről és a futó pályázatokról Mészáros Miklós videó tájékoztatón számolt be, pénteken.

 

 

12:30

Óvatosságra intenek a balatoni önkormányzatok. Nagy tömegre számítanak a következő napokban a tónál, ezért arra kérik az érkezőket, hogy lakóhelyükön intézzék ügyeiket és bevásárlásaikat, hiszen a térség már így is leterhelt a vírushelyzet miatt. Bővebben ide kattintva olvashatsz erről!

9:40

Egy nap alatt 384-gyel nőtt a koronavírussal fertőzött betegek száma Somogy megyében. Így összesen már 15304-en küzdenek a betegséggel.

 

Az országos adatok szerint pedig egy nap alatt 7269 új esetet regisztráltak, amellyel 459 ezer 816-ra nőtt az igazolt covid-19 esetek száma.

Fotó: koronavirus.gov.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában