Járványügy Somogyban

2021.04.04. 10:01

Friss vasárnapi hírek: Ötvenezer oltást adtak be Kaposváron

Kísérd figyelemmel egész nap frissülő cikkünket, a legfrisebb helyi járványhírekért!

Sonline

Kaposvár, 2021. február 6. Horváth Andrea szakasszisztens Pfizer-BioNtech vakcinából készült koronavírus elleni védõoltást ad be Kovács Gabriella nyugdíjasnak a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban 2021. február 6-án. A regisztrált legidõsebbeket háziorvosuk értesíti az oltás pontos idõpontjáról és helyszínérõl, amely lehet a kórházi oltópont, vagy a háziorvosi rendelõ, vagy az idõs ember otthona is. Hétvégéig 1080 háziorvosi körzetben tíz-tíz regisztrált, idõs személy kaphat védõoltást, és minden háziorvosi körzetbõl hat-hat, szintén regisztrált, idõs embert kórházi oltópontokon oltanak be. MTI/Varga György

Fotós: MTI/Varga György

12:00

Húsvétkor sem állt meg a koronavírus elleni védőoltások beadása. A Kaposi Mór Megyei Kórházban éppen húsvét vasárnap adták be az ötvenezredik adag oltóanyagot, közölte az egészségügyi intézmény közösségi oldalán vasárnap délelőtt.

11:00

Kéthelyen az ünnep után orosz vakcinával oltakozhatnak a lakosok, erről a település háziorvosa tájékoztatta a helyieket a közösségi oldalon.

9:30

Már 685 979 az igazolt koronavírus fertőzöttek száma hazánkban.

Somogyban kissé lassult a járvány terjedése a hétvégén, hiszen egy nap alatt 198-cal nőtt a fertőzöttek száma, amely a korábbi 300 feletti új esethez viszonyítva csökkenést mutat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában