szabadidő

2021.04.01. 16:30

Hívogató az új lellei kilátó, de még nem készült el

Új kilátóból lehet majd megcsodálni a balatoni panorámát. Hamarosan elkészül a Sefag Zrt. Balatonlellei parkerdő – Kishegyi erdei élmény központja, ahol panoráma és pihenőterasz, játszótér, tűzrakóhely, mini tájfutó pálya, terepkerékpáros pálya, kerékpártároló, valamint fogadópont várja a látogatókat.

Ma. G.

A kilátót és környékét az elmúlt napokban nagyon sokan felkeresték, az erdészeti társaság azonban arra kér mindenkit, hogy egyelőre nem látogassa a létesítményt. A kilátónál még tart a munka, amellyel csak néhány hét múlva végeznek.

Szántódnál is hasonló beruházást valósít meg a Sefag Zrt., de egyelőre hivatalosan az a kilátó sem látogatható. A társaság közleményében úgy fogalmazott: a pihenőteraszokat és az ehhez kapcsolódó játszótereket, sportpályákat, egyéb pihenő alkalmatosságokat, valamint a megközelítésüket szolgáló utakat még építik, így a közvetlen környezetük munkaterületnek számít, egyes eszközök pedig jelenleg még balesetveszélyesek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában