Járványügy Somogyban

2021.04.09. 09:06

Pénteki friss hírek: Újabb fertőzötteket regisztráltak Somogyban

Kövesd figyelemmel egész nap frissülő cikkünket, hogy megtudd, Somogy megye hogyan küzd a világjárvánnyal.

Sonline

Kaposvár, 2021. március 15. Horváth Andrea vezetõ asszisztens elõkészíti az orosz Szputnyik V koronavírus elleni vakcina elsõ adagját a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban kialakított oltóponton 2021. március 15-én. MTI/Varga György

Fotó: Varga György

17:10

A jelenlegi információk alapján az általános iskolák megnyitják kapuikat április 19-én. Szita Károly, Kaposvár polgármestere ma a kaposvári általános iskolák igazgatóinak tapasztalatait, javaslatait hallgatta meg a nyitással kapcsolatban.

17:00

Beoltatom magam című sorozatunkban hétköznapjairól mesélt Mihályfalvi László, akinek közelmúltban jelent meg a Még nyolcvan évesen is című könyve, de már nekilátott a következő kötetnek.

11:30

Nézze velünk az Operatív Törzs mai tájékoztatóját!

 

10:30

 

10:00

Fotó: koronavirus.gov.hu

 

9:10

Idén csak írásbeli érettségi lesz és a középiskolák várhatóan május 10-én nyitnak újra. Erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt reggel a Kossuth Rádióban. Bővebben a miniszterelnök bejelentéséről, itt olvashatsz!

9:00

Enyhe csökkenést mutatott a koronavírus örökítőanyagának jelenléte a szennyvízmintákban, közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) honlapján. Ugyanez nem igaz megyénkre, hiszen Kaposváron emelkedett a vírus jelenléte a mintákban, ezért a szakemberek arra figyelmeztettek: továbbra is tartsuk be a védelmi előírásokat. Csökkentsük találkozásainkat, s mindig mossunk kezet!

Fotó: www.nnk.gov.hu

8:50

Miközben folyamatosan nő a beoltottak száma 7325 új fertőzöttet regisztráltak országszerte.

Somogy megyében 359 új fertőzöttet regisztráltak egy nap alatt.

https://www.sonline.hu/orszag-vilag/2-millio-689-ezer-a-beoltott-7325-az-uj-fertozott-elhunyt-285-beteg-4024738/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában