anyák napja

2021.05.02. 16:25

A világhálón köszöntötték az édesanyákat

Szita Károly, Kaposvár polgármestere videóüzenettel köszöntötte a kaposvári anyákat. A megye közéleti személyiségei is a világhálót választották az anyák napi üdvözletek eljuttatására.

Sonline

Fotó: Nemeth_Levente

Videóüzenetben köszöntötte a kaposvári édesanyákat Szita Károly, polgármester május első vasárnapján. A videóban kifejtette: az édesanyák egyet jelentenek a határtalan szeretettel, az óvó gondoskodással, az otthon melegével.

Kiemelte: nem csak anyák napján, hanem egész évben hálával tartozunk az édesanyáknak.

A megye közéleti személyiségei is hasonlóképp tettek május első vasárnapján: a világhálón keresztül köszöntötték a somogyi anyákat.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3926667270749425&id=520665788016274

A lengyeltóti Kincsem Óvoda apróságai is online köszöntötték az édesanyákat.

 

A szőlősgyöröki Tulip Garden vasárnap is várta azokat, akik saját maguk szerettek volna csokrot készíteni édesanyjuknak.

A Tulip Garden a napokban vendégül látta Szentkirályi Alexandra, kormányszóvivőt is, aki arra hívta fel a figyelmet somogyi látogatásával, hogy anyák napján is magyar kertészetektől vásároljunk virágot ezzel is segítve a magyar vállalkozásokat koronavírus idején.

A Somogy Megyei Vöröskereszt sem feledkezett meg az édesanyákról, május első vasárnapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában