raklapfoteleken

2021.05.20. 20:00

Bebútorozzák a pedagógusok a Bárczi udvarát

Ügyes kezű tanárok bútorozzák be az iskolaudvart; a kaposvári Bárczi iskola udvarára raklapbútorok kerülnek. Kovács Attila, a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ igazgatóhelyettese elmondta: a pedagógusok és a gyermekfelügyelők a karbantartóval közösen készítenek kiülőket a gyerekeknek, sőt még a portásuk is besegít a barkácsolásba.

Góz Lilla

A raklapokat egy kaposvári cégtől kapták ajándékba, ezekből most készülnek asztalok és padok.– Kialakítottunk egy iskolakertet, az ágyásokba zöldségek és virágok kerültek, és a hamarosan elkészülő bútorokon ülve csodálhatják meg a gyerekek a veteményeseket – tette hozzá az intézmény igazgatóhelyettese. Megjegyezte: a kertben örömmel dolgoznak szakiskolásaik, veteményeztek, palántát ültettek. A raklapkiülőkre azért is volt szükség, mert a régi rönkasztaljaik, padjaik tönkrementek, elkorhadtak, az idő eljárt felettük.

A tervek szerint 2-3 fát is ültetnek, ebben kérték a szülők segítségét, hogy aki tud, ajánljon fel növényeket, amelyek megnőve a jövőben árnyékot adnak az udvaron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában