ünnepség

2021.06.14. 17:46

Az érettségizett fiatalokat köszöntötték Kaposváron

Emléklap és jutalomkönyv is járt a bizonyítvány mellé az érettségizőknek a kaposvári katolikus gimnázium körkápolnájában hétfőn délután.

Varga Bálint, a kaposvári Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium igazgatója megköszönte a huszonkilenc végzősnek és a felkészítő pedagógusok munkáját.

Gonda Rita, a vizsgabizottság elnöke köszöntőjében elmondta: gratulál az érettségizőknek, hogy szép eredményekkel zárták le az elmúlt négy évet. Kovács Anna büszke kitűnő bizonyítványára és reméli a jövőben is eléri céljait. – Nem volt könnyű az elmúlt másfél év, nekem a legjobban a közösség hiányzott, Pécsre jelentkeztem gyógytornász szakra, ahol remélem új barátokat is szerzek – mondta el az érettségiző.

Több, mint két évtizede hagyomány már, hogy Szita Károly polgármester is köszönti az érettségizőket. – 1340-en érettségiztek Kaposváron és remélem minél többen visszatérnek, hogy gyarapítsák a várost, itt dolgozzanak és alapítsanak családot – mondta el a polgármester. Szita Károly kiemelte: a város havi 50 ezer forintos ösztöndíjjal is segíti azokat a fiatalokat, akik tanulmányaik után Kaposváron helyezkednek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában