bűnmegelőzés

2021.06.20. 12:00

Az óvatosság nyáron is legyen társunk

A nyári pihenés alatt az emberek kevésbé figyelnek az értékeikre.

K. G.

Hajóúton a biztonság felé, ezzel a mottóval rendezte meg közös nyár­indító bűnmegelőzési rendezvényét a fonyódi kikötőben a Bahart Zrt. és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. A program részeként a bűnmegelőzési szakemberek a Fonyód–Badacsony hajójáraton utazók részére játékos feladatokkal, rendőrségi ajándékokkal készültek. A Badacsonyba tartó járatot két rend­őrhajó kísérte.

A Nyár, nyaralás, biztonság című szezonális játékban a gyerekek pecséteket szerezhettek az útlevelükbe, melyeket később ajándékra válthatnak. A bűnmegelőzési szakemberek kisbusszal települtek a kikötőbe, kiadványokkal várták a turistákat. Bike safe biztonsági kerékpárjelölő akciót szerveztek, és rendőrségi toborzópontot állítottak fel. Szijártó István ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes és Veigl Gábor, a Bahart Zrt. vezérigazgatója méltatta a többé évre visszanyúló együttműködést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában