életmentés

2021.06.26. 10:00

Kihúzhat a bajból a vízen az applikáció

Új funkcióval gondoskodik a Balaton Help alkalmazás a nyaralók biztonságáról, az applikáció az idei nyártól utazásbiztosítással is rendelkezik.

K. R.

A felhasználók extra védelmet kapnak, ha minden elővigyázatosság ellenére nyaralás közben valamiféle baleset éri őket. Erre a CIG Pannónia és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata együttműködésének köszönhetően van lehetőség. – A szerződéssel rendelkező ügyfelek két BalatonHelp-csomag közül választhatnak, így mind a vízen, mind pedig a parton kikapcsolódók extra „védelemmel” vághatnak neki a nyárnak – mondta Polányi Zoltán a biztosító vezérigazgatója.

A BalatonHelp applikáció lényege, hogy egyetlen gombnyomással a nap 24 órájában tudnak segítséget hívni a bajba jutottak. A vízimentők a GPS-koordináták alapján pontosan látják, honnan érkezett a segélyhívás.

Exkluzív csomagokat is kialakítottak, így 24 órás telefonos orvosi konzultációra, orvosi ügyeletek, magánrendelők és patikák elérhetőségére számíthatnak az ügyfelek, de adott esetben a meghibásodott vízi járművet a vízimentők a legközelebbi vagy az anyakikötőbe vontatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában