Nem luxus a „luxuspince”

2021.06.28. 14:23

Witzmann Mihály jogerősen is pert nyert a rágalmazójával szemben

Witzmann Mihály a közösségi oldalán adta hírül: jogerősen is pert nyert rágalmazójával szemben.

Fotó: TIBOR KOVACS

A Kaposvári Törvényszék másodfokon is a képviselőnek adott igazat és elmarasztalta az őt rágalmazót. Witzmann azért fordult bírósághoz, mert megelégelte azokat a hazugságokat és rágalmakat, amelyekkel éveket éveken át eltűrt. Korábban azért nem kért jogorvoslatot, mert közszereplőként több mindent el kell viselnie, mint egy átlagembernek. Azt írta: „Sokszor és sokféleképpen próbáltak már rossz színben feltüntetni, most azonban bírósághoz fordultam, mert van egy bizonyos határ, amelynek átlépését nem vagyok köteles eltűrni.” Azt is hangsúlyozta a képviselő, hogy „a rágalmazó nagy nyilvánosság előtt, valótlanul állított rólam a becsületem csorbítására alkalmas tényekre utaló kifejezéseket. ️Egyértelműen és világosan kiderült, hogy nem vagyok bűnöző, nem követtem el okirathamisítást, nem 250-300 m2, hanem – az építési engedélynek megfelelően – csupán 50 m2 a pince valós alapterülete és, hogy nem balhéztam a boglári uszodában.”

A bíróságot megjárt pince egyébként az az ingatlan, amelyet az „esőáztatta bozótban bujkálva, Potocskáné képviselőasszony is igyekezett lesifotósként lencsevégre kapni annak idején” – tette hozzá Witzmann Mihály.

A Törvényszék ítélete jogerős!

Mint annak idején megírtuk: Légyott Misivel címmel egy siófoki, Witzmann Mihályt folyamatosan, – időnként meglehetősen durván – minősítgető troll oldalon invitálták a résztvevőket a választókerület egyéniben megválasztott képviselőjének személyes meghallgatására a fonyódi járásbíróság előtti utcára. A személyes meghallgatást bírósági eljárás követte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában